dimarts, 30 d’abril del 2013

EXCURSIÓ ALS AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ


Carla Teixidó. 6è B.


El dimecres dia 24 d'abril del 2013 els nens i nenes de cicle superior vam anar d'excursió al aiguamolls de l'Empordà.
Vam agafar l'autobús i vam sortir de l'escola Dr. Arruga a les 9:15 hores. Vam arribar a les 10:00 hores als aiguamolls, vam baixar de l'autobús i vam esmorzar en un camp que hi havia davant d'on havíem aparcat l'autobús.
Després d'esmorzar, van venir tres monitors, en Cesc, la Laura i en Lluís, i ens vam dividir en tres grups. Cada grup anava amb un monitor.
Aquest monitors ens van donar uns prismàtics, i vam anar a un petit camp a veure ànecs, ocells... També ens van portar a una caseta amb unes finestres des d'on es podien observar les cigonyes, els bernats pescaires, ... Tot seguit ens van portar a un altre caseta que estava a l'altra banda on es podien veure més cigonyes, ànecs coll-verds, tortugues, ...
A part de tot això, ens vam anar a un petit museu que hi havia allà i ens van explicar vàries coses com: de quina manera s'han format els aiguamolls, quines dificultats té viure al costat dels aiguamolls, quins rius passen pels aiguamolls de l'Empordà, ...
Després de veure tot això vam anar a un altre camp a dinar. Cadascú va dinar per lliure i en quant acabàvem de dinar teníem una estona lliure per jugar.
Llavors vam haver de tornar cap a l'escola i per això vam haver de marxar d'allà a les 4:00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada